Új templomunk építése ügyében egy kissé szokatlan dologgal próbálkozunk, azért hogy ne csak készpénzzel lehessen hozzájárulni az építési költségekhez.

A Nagyházi Galéria vállalkozik rá, hogy jótékonysági árverés keretében értékesítse a testvérek tárgyi felajánlásait. Lehetségessé válik különböző, lehetőleg régi műtárgyak eladása, amiket így tudnánk legkedvezőbben, tisztán pénzzé tenni. Az árverések nyilvánosak, mindenki részt vehet rajta. Tartottak már több aukciót különböző jótékonysági céllal, pl. a Kárpát-medencei árvíz károsultak, a Kézen fogva alapítvány, a Temesvári Református Központ felépítése, az Erdélyi Matthias Collegium és Téka Kulturális Alapítvány számára, két árverést az Áder köztársasági elnök úr külföldön kapott ajándékaiból a Covid-árvák javára. Az árverésekre beadható/eladott tárgyak típusairól tájékozódni lehet interneten a Nagyházi Galéria honlapján. Sok, különböző témájú katalógus megtekinthető, hogy tájékozódhassunk, mely tárgyak keresettek, milyen árakon.

Első lépésben kérjük küldjetek fotót, ill fotókat a felajánlott tárgyról a beazonosítás végett a tulajdonos nevével (lakcímet nem!), telefonszámával és a tárgy méreteivel a következő e-mail címre: ujtemplom704@gmail.com

Ha nem tudnátok fotókat készíteni/küldeni, előzetes megbeszélés után elmegyünk a helyszínre és segítünk.

A fotók beküldésének határideje: 2024. május 31.

A megadott határidő után a galéria munkatársai megtekintik a fotókat, és eldöntik, hogy mely darabokat, és milyen áron lehetséges aukcionálni eredményesen. Az aukció időpontját a galéria határozza meg. (Ez többek között az árverezhető tárgyak mennyiségének és a galéria vevőkörének függvénye is.)
Felmerülő kérdésekkel hívjátok a következő telefonszámot (lehetőleg a késő délutáni órákban, de ha szükséges, visszahívunk): 06 30 857 21 67 (csak beszélgetésre alkalmas telefon!)