"Áldott, aki jön az Úr nevében! Hozsánna a magasságban!" (Máté 21,9)

 

 

 

Közlemény 2020. 03.16.

hidegkuti templom

Kedves Testvérek!

A mai, állami rendelkezések

után egyházunk

vezetése is újabb közleményt

adott ki, mely

itt olvasható:

http://reformatus.hu/mutat/17143/

Ennek értelmében a következőkről

tájékoztatunk benneteket:

 

 

1. Mostantól, bizonytalan ideig zárva tart templomunk, csak online formában tartunk vasárnapi istentiszteletet. Ennek technikai részleteit hamarosan közzétesszük honlapunkon.

2. A hétközi alkalmakat (bibliaórák, házicsoportok, ifi, konfirmációs óra) szüneteltetjük. Bátorítjuk ugyanakkor a csoportokat, hogy keressék az online "találkozás" lehetőségét. Dolgozunk rajta, hogy rendszeresen megjelenjenek online formában igemagyarázatok, áhitatok gyülekezetünk Youtube-csatornáján, ill. ilyen anyagokat készítünk írott formában is, azok számára, akik egyáltalán nem használnak internetet.

3. kamagra online A lelkészi hivatal személyesen nem fogadhat senkit, viszont telefonon, emailben mindenkinek rendelkezésére állunk, és segítünk a hivatalos ügyek intézésében. A temetéseket egyelőre meg lehet tartani, de csak szűk, családi körben.

4. Arra kérünk benneteket, hogy mivel személyesen megszűnt az adakozás lehetősége, a perselybe szánt összeget, valamint az egyházfenntartói járulékot és az adományokat átutalással juttassátok el a gyülekezet bankszámlájára! 10918001-00000421-16560003 

Tudjuk, buy levitra hogy sokak számára rendkívül nehéz időszak következik anyagilag is, ezért kérjük, hogy akinek anyagi nehézségei vannak, jelezze felénk, hogy segíthessünk a diakóniai- és segélykeretből.

Figyeljünk buy generic propecia online egymásra, keressük egymást, erősítsük testvéri kapcsolatainkat, és imádkozzunk állhatatosan ebben a mindannyiunk számára szokatlan helyzetben!

Kovács Gergely, lelkész

Mikus clomid online Dezső, gondnok

 

Tollaival buy priligy betakar téged, szárnyai alatt oltalmat találsz, pajzs és páncél a hűsége. (Zsoltárok 91,4)

 

© buy clomid online Pesthidegkúti Református Gyülekezet 2013-2015.