"Ti magatok is, mint élő kövek, épüljetek fel lelki házzá..." (1 Péter 2,5)

 

 

Jubileumi hálaadó istentisztelet

templom 1

Szeretettel clomid online várunk mindenkit május 19-én, vasárnap 10.00 órakor kezdődő jubileumi istentiszteletünkre, melyen hálát adunk az Úrnak gyülekezetünk 90, és templomunk 80 évéért. Ezen a vasárnapon buy clomid kivételesen csak 10.00-kor tartunk istentiszteletet, hogy az egész gyülekezet együtt priligy online ünnepelhessen. Az alkalom után szeretetvendégségre hívjuk a megjelenteket!

Két felhívást intézünk a gyülekezethez:

  • A felnőtteket, idősebb testvéreket kérjük, hogy hozzák el a templommal, gyülekezettel kapcsolatos emlékeiket, fényképeiket, dokumentumaikat, melyekből kiállítást szervezünk. Az emlékek leadhatók a gyülekezeti alkalmak előtt, után, ill. a hivatali fogadóórában, május 12-ig.
  • A buy generic propecia online gyerekeket, fiatalokat pedig egy rajzpályázatra hívjuk, melynek címe, témája: "Templomunk 20 év múlva" - képzeljétek el, és mutassátok meg, hogy szerintetek milyen lesz templomunk és gyülekezetünk 2039-ben! K levitra online észítsétek el alkotásotokat bármilyen technikával (rajz, festmény, szobor, makett, Lego-építmény stb.), és adjátok le a templomban legkésőbb május 14-ig! Minden alkotó ajándékot ad, és persze ajándékot kap! Az alkotásokat a jubileumi napunkon állítjuk ki a gyülekezeti teremben.

1%
PESTHIDEGKÚTI
REFORMÁTUS
ALAPÍTVÁNY
18009640-1-41
Bővebb információ itt!

© kamagra online Pesthidegkúti Református Gyülekezet 2013-2015.