Szeretetbank információk

 

Az információkat folyamatosan bővítjük!

 • Vincze Alexandra: pszichológiai tanácsadás, buy propecia online pár- és családterápia, lelkigondozás. 0630-2000-618
 • dr. Harsányi Előd, gyülekezetünk presbitere minden hónap első csütörtökjén 17.00-18.00 óra között ingyenes jogsegélyszolgálatot tart a lelkészi hivatalban. Tel: 06209351642

 

 • Cser Gyöngyi, okleveles építészmérnök

 

 

 • Nemes Attila: Ingyenes energetikai tanácsadás                Energia megtakarítási lehetőségekkel, fűtés korszerűsítéssel, gázkészülék cserével, kapcsolatban konzultációs lehetőséggel állok az érdeklődők rendelkezésetekre.
  Jogosultsággal kamagra online rendelkezem a Gázipari Műszaki Biztonsági Felülvizsgálat elvégzésére.
  Igény priligy online esetén vállalom az épületgépészti műszaki ellenőri munka elvégzését, műszaki vezetői feladatok ellátását.
  Elérhetőségem:
  mobil: 0620945680 vagy email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 • A gyülekezeti orvosok szolgálata

  1. A II. kerületi rendelőkben dolgozó orvosok szeretettel várják a gyülekezet tagjait rendelőjükben. A lelki testvérség könnyíti az orvos-beteg kapcsolatot.

   

  dr. Mikó Judit, ideggyógyász. Tel: 488-75-40, 488-7500 mellék: 540

   

  1. A buy clomid online nem kerületi rendelőkben, kórházakban dolgozó orvosok – a diakóniai szolgálaton keresztül – tanácsot adnak szakterületükön.

   

  dr. Kádár Katalin, belgyógyász, hematológus

   

  dr. Futó Judit, altató orvos, intenzív terápiás szakember, és ideggyógyászat, buy levitra online elsősorban agyi érrendszeri betegségek

   

  1. Segítséget nyújtunk, dr. Exner Judit szolgálatán keresztül a gyülekezeti tagoknak, az időseknek a  receptek kiváltásában. A gyülekezeti alkalmakkor történik meg a recept átvétel és a gyógyszerek kiszállítása, de akár házhoz szállítás is lehetséges.

   

  1. A buy clomid gyülekezethez tartozó orvosok szolgálatukkal nem helyettesítik a meglévő egészségügyi rendszert, nem teljesítenek háziorvosi szolgálatot és gyülekezeti testvéreikkel szemben is betartják hivatásuk erkölcsi és magatartásbeli szabályait.

   

© Pesthidegkúti Református Gyülekezet 2013-2015.